Onvrede

We worden zo meteen op de Nieuwjaarsborrel verwacht. Twee deuren verder hebben ze een spontane bijeenkomst geregeld met glxc3xbchwein en chocolademelk. De trieste lucht maakt het niet echt aantrekkelijk om buiten onder een carport samen met je buren op het nieuwe jaar te toasten. Vuurkorf of niet, het blijft nat pokkeweer. Ik ben opstandig.

Vanochtend kwam ik bij funda een huis in mijn moeders straat tegen en ik werd meteen weer overvallen door een ongekende heimwee. Nu loop ik al de rest van de dag met een knagend gevoel in mijn maag, onvrede, irrationele boosheid. Zo lang de kinderen nog thuis wonen gaan wij hier niet weg, maar op het moment dat de laatste de deur achter zich dicht trekt staan de verhuisdozen klaar en vertrekken wij weer zuidwaarts.

There is no place like home

Advertentie

0 gedachten over “Onvrede

  1. Ik vind het moeilijk om jouw hang naar het verleden te begrijpen. Mijn motto is altijd: La vida es asxc3xad (ofwel het leven is hier, nu) en niet in het verleden.

    Kun je genieten van het leven nxc3xba?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s