Opvulling

Vrouwen die qua borstomvang bij de minderbedeelden hoorden hadden legio mogelijkheden om dat te verdoezelen. Beginnend bij de papieren zakdoek, eindigend bij de wonderbra en allerlei denkbare combinaties daar tussenin. Eindelijk is het dan voor mannen ook zo ver. Er is een onderbroek op de markt verschenen die elke man een fors geschapen voorkomen aanmeet. Patriot heet het kleinood dat uw broek van de hoognodige vulling gaat voorzien. Wat dit met patriottisme te maken heeft ontgaat mij helaas. Het zal iets met heldhaftigheid te maken hebben?

Misschien heeft u die heldhaftigheid wel nodig als u uw nieuwbakken liefde moet uitleggen waar de rest gebleven is als u eenmaal in adamskostuum voor haar staat.

Advertentie

0 gedachten over “Opvulling

  1. Ha, dat zie je toch vaak ook op die ouwe schilderijen. Bijv. koning Hendrik VIII van Engeland had al iets van het formaat van de nieuwe leuke handtas van Thxc3xa9rxc3xa8se, die haar man Hans als baard gebruikt, als onderdeel van zijn kostuumbroekje uitgekozen.(zie foto’s log ‘Cadeautje voor mamma van 24 december jl.) Hendrik kijkt er dan zo ook bij van ‘Look at me, I’m verrrry masculine’. Niks nieuws onder de zon dus. Alsnog een gezond en vrolijk nieuwjaar voor jou en de jouwen, Marloes.

  2. Ach, hoe groter de opwinding, hoe steviger het formaat.
    Patriot of niet; als de afrekening komt zul je txc3xb3ch moeten laten zien wat je in je portemonnee hebt, Marloes..! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s