Ouderjaarsdag

Oudejaarsdag, lekker lang rondlummelen in je oude badjas. Mail lezen, nieuwe items aan je log toevoegen tussen het strijken door. Aan alle kanten knallen de euroxe2x80x99s de lucht in. De douche wacht. Met een warme handdoek om je schouders dwalen je gedachten af naar de komende avond en het nieuwe jaar. Je hoopt dat het geen al te grote veranderingen met zich meebrengt. Geen rampen, geen ongelukken, geen doden. Je koude billen brengen je weer terug naar nu. De hond moet nog uit, geen pretje voor haar, maar ook niet voor jou. Je schrikt van elke knal, elke fluittoon die jouw kant lijkt op te komen. Morgen is het weer voorbij. Morgen zet je de eerste stappen in het nieuwe jaar

Ik wil al mijn lezers heel graag een fijne jaarwisseling wensen en voor het komende jaar heel veel geluk, maar vooral gezondheid!

Advertentie

0 gedachten over “Ouderjaarsdag

  1. Heerlijk he loes? Dat gekeutel daar kan ik ook intens van genieten. ps Vedat waarschuwt dat je goed op de auto moet letten, toevallig is die bij bingelke een van mijn lezers ook gepikt.
    Nou Marloes en de man en the kids maak er wat van in 2007 dat al julie dromen mogen uitkomen.

  2. Loesje, all the best for 2007 and then some.

    Waarom ik zo weinig schrijf? Hmmm weinig lezers, txc3xa9 privacygevoelige zaken. Onder andere.

    Die oudeRjaarsdag…een typo of een heel geslaagd grapje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s