Stapeltje

Vouw naar links, vouw naar rechts, plakkertje aan de zijkant, stapeltje. Op de radio de Top 2000. Ongelooflijk hoeveel teksten ik nog steeds uit mijn hoofd ken. Zoxe2x80x99n dag als vandaag, vouw naar links, vouw naar rechts, plakkertje aan de zijkant, stapeltje, is uitermate geschikt om het voorbije jaar eens onder de loop te nemen. Bizar weinig hoogte en of dieptepunten. Een saai jaar? Vouw naar links, vouw naar rechts, plakkertje aan de zijkant, stapeltje. Een operatie, een afscheid, tweede baan. Dat was het? Is er echt niets een extra vermelding waard? Vouw naar links, vouw naar rechts, plakkertje aan de zijkant, stapeltje. Ik zou in mijn eigen archieven moeten gaan spitten om nog iets te vinden dat het benoemen waard is. 2006 Een jaar gaat ten einde. Vouw naar links, vouw naar rechts, plakkertje aan de zijkant, stapeltje

Advertentie

0 gedachten over “Stapeltje

  1. en de jaren gaan tegenwoordig zxc3xb3 snel voorbij, toen ik nog op de kleuterschool zat duurde het echt een eeuwigheid voordat m`n verjaardag weer aan de beurt was, en nu… alweer een half jaar geleden…??? maar dat was nog maar net achter de rug…toch…?

  2. Niks gebeurd (nou ja, niks…) en toch een jaar lang mensen onderhouden met stukjes op je weblog. Dat lijkt me nogal vernoemenswaard!
    Ik wil alle lezers van loesjes log een stijlvol en genuanceerd 2007 wensen – die boodschap schreef ik de afgelopen weken ook op de prachtige zwart-witfoto’s die Erwin Olaf maakte voor Introdans en die Introdans omzette in een kaartenserie 🙂

  3. Gaat mij eigenlijk net zo, het jaar is werkelijk voorbij gevlogen! Maar dat ik er nou echt hele bijzondere hoogtepunten uit kan halen.. ze zijn stuk voor stuk maar zo zo… Op naar 2007 dan maar!

    Een super nieuw jaar gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s