Robert Long

Bibu01_1212long_100202h

Vandaag nemen we afscheid van Robert Long. Er is genoeg over hem gezegd, nog meer over hem geschreven. Voor mij blijft hij onlosmakelijk verbonden met mijn jeugd. Unit Gloria, door velen al vergeten. Zijn LP xe2x80x98Vroeger of laterxe2x80x99, stuk gedraaid. Muzikaal stelde het voor velen misschien niet zo veel voor, maar zijn teksten bleven je bij. Ik kende ze uit mijn hoofd. Zijn bewerking van Tsjechov bracht me jaren later net zo in vervoering.

Vandaag nemen we afscheid. Op gepaste wijze,met zijn muziek, zijn tekst.

Als voor vandaag geschreven. Liedje voor als ik…

Advertentie

0 gedachten over “Robert Long

  1. Marloes, ik krijg de rillingen als ik dit liedje hoor, het is prxc3¡chtig. Vanaf nu zal ik elke Kerstperiode aan hem denken, dit liedje beluisteren.
    Hij was de inspirator van ons leven, Marloes. We zullen hem niet vergeten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s