Het uur nul

We razen met hoge snelheid op het uur nul af. Alle losse eindjes worden aan elkaar geknoopt, de massale opruiming komt aan zijn einde. Abonnementen opgezegd (wat doen we met de krant?) loterijen afgezegd, goede doelen de deur uitgedaan (op twee na) . Kleedgeld dat nog steeds werd betaald, spaarrekeningen die nog werden gespekt. Aus xc3xbcber und vorbei. Wij gaan afgeslankt het nieuwe jaar in. Volgens ingewikkelde tabellen heeft de man een precieze berekening gemaakt van wat we nog te besteden hebben als hij per 1 januari officieel toetreed aan het legioen AOWxe2x80x99ers met een minimaal pensioen. Deze Kerst laten we nog een keer het geld rollen, zijn de beperkingen, die we normaal aan de te besteden uitgaven hangen, niet van toepassing. We gaan leven van de liefde die ons tot nu toe bijeengehouden heeft en waarvan ik aanneem dat die ons tot aan het einde ook nog wel dragen zal.

Wij zijn er klaar voor.

Advertentie

0 gedachten over “Het uur nul

  1. Die liefde zal jullie erdoorheen slepen, daar twijfelt niemand aan. En af en toe een nieuwe financixc3xable situatie eigen moeten maken houdt je scherp, de uitgaven eens onder de loep genomen en weer fris ertegenaan. Wat geld minder, wat vrije tijd meer. Die liefde is er al, dus reken maar op veel heerlijke dagen samen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s