Gezichtsverlies

Heeft u het gezien? Die blik van ijzeren Rita gisteravond. Dat venijnige trekje om haar mond? Bij mij ging de knop pas om toen de motie was aangenomen. Zou het nu eindelijk gaan gebeuren? Zijn we voor eens voor altijd verlost van een minister die zo onbuigzaam is dat het bijna pijn doet om er naar te kijken? Stappen alle VVD ministers op nu het doek voor hun nummer twee definitief lijkt te vallen of vinden ze alsnog een uitweg die hen laat zitten waar ze zitten. Hun gezicht zijn ze in ieder geval kwijt.

Advertentie

0 gedachten over “Gezichtsverlies

  1. IJzeren Rita kan beter dictator van 1 of andere bananenrepubliek worden. Ze trekt altijd al zo’n arrogante kop zo van jullie (2e kamer etc) kletsen maar ik doe toch waar ik zin in heb. Als zij zoals Therese hierboven schrijft aardig probeert te zijn wantrouw ik dat helemaal. Het is erg dat ze veel aanhangers heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s