Opgelucht

Helaas, ik mag het u niet vertellen. Nee nee, u hoeft niet aan te dringen, ook niet te komen met allerlei verleidelijke cadeautjes. Loze beloftes kunt u ook thuis laten. Mijn lippen zijn verzegelt. Ik kan u wel vertellen dat het zeer deed. Dat de tranen over mijn wangen rolden. Omdat ik toch eenmaal de waterlanders liet lopen heb ik ook meteen maar gehuild om alle dingen die ik verkeerd gedaan heb, alle grote gemiste kansen , besluiten die genomen zijn zonder ze eerst voldoende af te wegen, verdrietige perioden uit (wat lijkt) een vorig leven, de laatste aflevering van Greyxe2x80x99s anatomy, de ellende,oorlog en honger in de wereld.

Dat lucht op, ben ik tenminste nog iets kwijt

Advertentie

0 gedachten over “Opgelucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s