Reclame

1_toneelgroep_oostpool_niemandsverdriet_Misschien moet ik een nieuwe categorie toevoegen aan mijn al reeds redelijke volle rijtje. Reclame. Ik kan het namelijk niet laten om regelmatig reclame te maken voor voorstellingen die Oostpool en Introdans op de planken brengen. Ze zijn het dan ook dubbel en dwars waard. Neem nou de locatievoorstelling Niemandsverdriet die nog tot 23 december in de Menno van Coehoornkazerne aan de Klarendalse weg opgevoerd wordt.

Huisschrijver Peer Wittenbols grijpt samen met Rob Ligthert, terug op de Grote Oorlog van 1914-1918 om drie dolende zielen, allen zwaargewond, bijeen te brengen in een lazaret. De een heeft geen adem meer, de ander heeft iets aan zijn hersens, de derde -een vrouw- zwaar verbrand.

Het stuk wordt in verschillende ruimtes opgevoerd en u, als toeschouwer, wandelt mee van set naar set en staat bijna met uw voeten op het toneel. Ik ga u niets over de inhoud vertellen of over het sublieme acteren van de geweldige cast. U moet het echt gewoon met eigen ogen komen bekijken. Wacht niet te lang want op 23 december is de laatste voorstelling.

PS Als u dan toch komt, maak er dan een heel avondje uit van en boek ook het diner Rtemagicc_eten_in_de_kazerne_1op de zaterdagavond of de lunch op de zondagmiddag die voorafgaand aan de voorstelling genuttigd worden kan. Kijk voor de speellijst even hier

Fotografie: Antionette Mooy

Advertentie

0 gedachten over “Reclame

  1. Normaal gesproken zou ik onder dit terechte stukje reclame voor je tweede gezelschap meteen een stukje reclame voor mijn theaterwebsite maken, maar helaas ben ik daar gisteren nogal lomp buitengedonderd en mogen ze het dan vanaf nu ook zonder mij stellen (hoewel: mijn collega Lieke, die de recensie heeft geschreven, is me wel heel lief geworden in de maanden dat we hebben samengewerkt – vooruit dan, de laatste keer: http://www.theatercentraal.nl/weblog/pivot/entry.php?id=1589&w=recensies)
    We komen elkaar vast nog wel eens tegen bij een voorstelling, want ik ben natuurlijk toch niet meer uit het theater weg te slaan door zo’n ‘kleine’ tegenslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s