Opgeruimd

Hoe zit het met Red de NPS? Heeft de afloop al bij jullie in de krant gestaan? ;)) Een onschuldige vraag van Frans die wel weer verstrekkende gevolgen had. Heeft u al eens geprobeerd iets te verwijderen van uw log dat er al maanden staat en waarvan u vergeten bent waar u het in eerste instantie neergeplemt heeft? Nee? Dan moet u dat toch echt eens gaan proberen. In de wirwar van opties kan ik de html bron namelijk niet meer ontdekken. Wanhopig doorkruis ik menu opties. Na lang, heel lang zoeken (ik had de moed echt bijna opgegeven) blijkt hij zich onder een typelist optie te verschuilen. Nu ik toch aan xe2x80x98t opruimen ben haal ik de postcrossing link ook maar meteen weg.

Opgeruimd staat best wel netjes. Misschien moet ik dan toch ook maar weer eens op zoek naar een nieuw behangetje?

Advertentie

0 gedachten over “Opgeruimd

  1. Ja, dat weghalen van iets op een weblog is soms heel lastig, wat dat betreft is de nieuwe blogger uitvoering een stuk gebruiksvriendelijker geworden. En de NPS die is dankzij de val van het kabinet en vooral het opstappen van D’66 gelukkig gered !

  2. Postcrossing was een soort ruilbeurs voor postkaarten uit de hele wereld Frans. Je kreeg een adres toegewezen waar jou kaart heen moest en op het moment dat de ontvanger je kaart binnen had werd jouw adres aan een ander gegeven zodat jij ook een kaart ontving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s