Einde verhaal

Herinnert u zich deze nog? Nu, amper 5 maanden later wordt fictie waarheid. Een voor een zijn de schepen in de verkoop gegaan. Voor het laatste schip wordt naarstig en nieuwe eigenaar gezocht. Personeel dat al jaren in dienst is, zonder pardon de wal opgebonjourd. Hoe wrang is het om te zien dat de vraag naar nieuwe collegaxe2x80x99s nog steeds niet van de website is verdwenen, net als de wervende teksten om met deze maatschappij de rivier op te gaan. De man is vermoedelijk de hekkensluiter zo gauw hij uit de ziektewet komt. xe2x80x9cIk had schijnbaar toch de langste ademxe2x80x9d schampert hij die jaren geleden al het veld had moeten ruimen, maar die zich niet zonder meer afschepen liet

Advertentie

0 gedachten over “Einde verhaal

  1. Ik weet hoe het voelt, zit op het moment in hetzelfde schuitje? Maar ook ik laat mijn tanden zien, dus ze zijn nog niet van me af.PS Hoe gaat het met de man? Wens hem sterkte van mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s