Rod McKuen

Tussen  eten en zondagavondvoetbal was er nog zap ruimte over. Meestal begin ik bij een en eindig ik bij vijfentwintig. Dit keer kwam ik niet verder dan twee. De NPS zond xe2x80x98A man alonexe2x80x9d  een documentaire over Rod McKuen uit. Zo zagen we hem aan het werk als producer voor het nieuwe album van Petula Clark, die (ondanks haar leeftijd) nog steeds een geweldig mooi geluid produceert, vertelde hij over zijn plannen voor een huis in de bergen buiten LA waar zijn gigantische platenverzameling een nieuw thuis moet gaan vinden. Verder melde hij dat hij nog negentien onbekenden Jacques Brel liedjes heeft liggen. Die wil hij in de komende jaren vertalen en op CD uitbrengen. Voor de liefhebbers laat ik hier een stukje muziek achter. Mocht u de documentaire niet gezien hebben dan heeft u echt iets gemist.

Advertentie

0 gedachten over “Rod McKuen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s