Twijfel

Ik weet niet hoe het met u zit dames en heren, maar ik ben er nog steeds niet uit. Wat het beslist niet wordt daar was ik wel al achter. D66, VVD en CDA. Zonder twijfel. Zij hebben de laatste 4 jaar laten zien hoe het niet moet. Het vreemdelingenbeleid van Verdonk, de nieuwe zorgverzekering, privatisering van allerlei bedrijven die veel beter onder toezicht van de overheid hadden kunnen blijven. De toename van de armoede. Het steunen van een oorlog die de onze niet is en ook nooit had moeten worden. Ondanks de protesten van onze premier gisteravond, die halsstarrig bleef beweren dat de stijging in de economie alleen voortkwam omdat zijn kabinet maatregelen had genomen die nodig waren om deze stijging mogelijk te maken. Heeft u overigens al eens iemand zo lang horen praten zonder echt iets te zeggen? Hij draait constant rondjes om zijn eigen gelijk zonder ook maar een echte uitspraak te doen.

Ondertussen weet ik het nog steeds niet. Het zal zeer zeker ook geen Wilders worden, of de Partij voor de dieren, geen ChristenUnie, Een Nl, lijst Fortuyn, geen haar op mijn hoofd zelfs. De keuze tussen Wouter, Femke of Jan is overigens ook nog niet zo gemakkelijk. Jan die continue wordt neergezet als een kleine dictator, Femke die mij irriteert met haar drammerigheid, maar wel hele sterke argumenten heeft en Wouter, Wouter die huilt als een klein kind als het even niet gaat zoals hij het hebben wil.

Zoals u ziet, ik ben er nog steeds niet uit, u wel?

Advertentie

0 gedachten over “Twijfel

  1. Ik ga voor het huilende kind 🙂 Nog vier jaar Balkenende overleef ik niet. Mijn nachtmerrie? Wonen in een land onder Balkenende 16. Ooooohhh. Ik ben zo allergisch voor die man geworden. Brrrr.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s