Inlog probleem?

Het liep al een tijdje niet lekker, maar de laatste paar dagen is inloggen op de beheerpagina werkelijk bijna onmogelijk geworden. Zoals ik op het forum al meld, ik kan op mijn gemak een was wegstrijken voor ik eindelijk ingelogd ben. Ben ik nou en van de weinigen die daar last van heeft of zijn er anderen met hetzelfde probleem? Misschien is het handig als je dat even aangeeft op het forum zodat Joris er misschien eens iets aan gaat doen.

Ik kan toch zeker niet de hele dag ingelogd blijven omdat ik er anders niet meer in kan?

Advertentie

0 gedachten over “Inlog probleem?

  1. En de snelheid (niet dus) is bar en boos. Eer dat je een aantal logs gelezen hebt ben je een halve dag verder. Komt ook door al die OneStats enzo. Om wanhopig van te worden !

  2. Ik ga niet naar het forum om aan te geven dat ik prima in kan loggen. Ook handig dat ik alleen maar op “log” hoef te klikken en ie m’n naam en wachtwoord van een paar dagen terug nog weet.

    Ik heb wel die wysiwyg-editor uitgezet. Maar dat verschil merk je pas na het inloggen.

  3. hey loes, ik heb ook problemen gehad met inloggen en nog meer van dat soort shit, toen kreeg ik het advies om i.p.v. internet explorer, mozilla firefox te gaan gebruiken en ik moet het afkloppen, maar het werkt nog steeds, mss heb je er iets aan.
    groetjes esther.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s