Ademloos

Het is niet dat ik niets te zeggen heb. Ik heb geweldig veel te vertellen zelfs, maar de adem ontbreekt. De man steunt en kreunt nog steeds dat het een lieve lust is, ook al heb ik het gevoel dat het langzaam maar zeker de goede kant opgaat. Mannen zijn watjes, echt, heus waar. De persoon die de uitdrukking het sterke geslacht heeft uitgevonden moet dronken geweest zijn, of high of allebei.

Zo gauw ik weer op adem komen mag ga ik proberen u weer dagelijks te onderhouden met mijn onbenulligheden en andere nieuws. U heeft sowieso nog een Kylixc3¡n4Kids en een Niemandsverdriet premixc3xa8re van mij te goed.

Advertentie

0 gedachten over “Ademloos

 1. Mijn oom Piet kreeg eens een compliment van een dokter na een of andere operatie. ‘U heeft zich werkelijk als een vrouw gedragen’. Oom’s borstelige wenkbrauwen rezen tot boven de wijkende haargrens. Maar na dokter’s uitleg was hij zeker wel trots op zichzelf.

 2. Ha ha Wieneke ik moest wel fff lachen om jou reactie vond ik echt goed, maar ja ik denk dat wij vrouwen toch ook graag vertroetelen.Loes ik ben blij te horen dat het weer vooruit gaat ach en de rest komt ook goed alles went toch?

 3. Turbulente tijden, Marloes. Gelukkig dat het goed gaat met de Man. Doe het rustig aan meissie, alles op z’n tijd. Wij wachten wel even. Vrienden blijven toch wel.

  Kus,

  J.

 4. Ik zeg niks…
  Wel dit: natuurlijk zijn we blij met jouw eigen kijk op jullie voorstellingen, maar TheaterCentraal.nl was al bij Kylian4Kids, zie http://www.theatercentraal.nl/weblog/pivot/entry.php?id=1538. Vanavond gaat een collega naar Niemandsverdriet, dus binnen enkele dagen staat die recensie bij ons ook online. Als je het leuke stukjes vindt, kun je je de moeite voor die logjes besparen en toch die kreunende man een beetje extra steunen. Want wees eerlijk: we zijn wel bikkels, wij vrouwen, maar als we het lef hebben het toe te laten, is het toch wel heel lekker af en toe gekoesterd te worden als je ziekjes bent 🙂

 5. Mannen hebben een gemiddeld lager vetpercentage. De zenuwen liggen meer aan de oppervlakte. Dus lijden ze heviger pijnen :-).

  We hebben het gewoon zwaarder.

 6. Tja, Marloes, het wordt allemaal nu metersbreed in de openbare ruimte verkondigd: de man met het masterplan is meestal een vrouw.
  Voor een zwak geslacht zijn we vaak sterk bezig. 🙂

 7. het sterke geslacht: spierkracht, daar gaat het in die uitdrukkin gom.

  door die spierkracht zijn in alle culturen de mannen zo dominant geworden.
  Tegenwoordig heeft die spierkracht eigenlijk geen zin meer en vallen ze met zijn allen door de mand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s