Revalidatie

Tussen zorgen hier en zorgen daar bleef  te weinig ruimte om ook op het net actief te zijn. Welke randdebiel heeft overigens bedacht dat je, om van zuid naar noord te komen, eerst even de hele stad door moet? Niet in een recht lijn nee, maar zigzaggend de stad door . Omdat mijn hoofd met andere zaken bezig was heb ik een keer een rood stoplicht over het hoofd gezien. Het moge me vergeven worden.

Vandaag maak ik de reis voorlopig voor de laatste keer. De man wordt, vanwege zijn voorspoedige herstel, uit het ziekenhuis ontslagen. Lopen gaat nog moeizaam maar voor de rest ziet alles er goed uit. Revalideren mag hij verder lekker thuis.

Bij deze wil ik graag al mijn lezers bedanken voor de vele lieve reacties, de mail en de virtuele kaarsjes. Ondanks dat ik maar enkele van jullie ook persoonlijk ken, voel ik toch jullie betrokkenheid en dat doet, in een wereld die steeds meer verhard, erg goed.

Advertentie

0 gedachten over “Revalidatie

  1. Aangezien weblog van de week mijn opmerking over Murphy’s law niet wilde plaatsen, probeer ik het hier nog maar een keer.

    Anyway, hij is inmiddels dus weer thuis. All is well that ends well.

  2. alle grote steden zijn hetzelfde dus, OV een ramp en verkeerstechnisch ontwikkeld door een randdebiel 😉

    Fijn dat de man weer thuis is.
    Goed herstel gewenst vanuit WoodenCity 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s