Zeldzaam

Het zou een standaard operatie worden. Donderdag opname, vrijdag naar huis. De risicoxe2x80x99s minimaal, maar hij moest ze wel even vermelden. In 3% van de gevallen werd er wel eens een zenuw geraakt en dat kon vervelende gevolgen hebben. Maar, geen paniek, het gebeurde echt maar zelden. Om half twee gaat de man naar de operatiekamer. Om even over drie belt de arts. Het vlies dat de zenuwen omhult en waarin zich vocht bevindt heeft een klein tikje gekregen waardoor iets van dat vocht kon ontsnappen. De man is van Velp overgebracht naar Rijnstate waar hij eerst 24 uur plat moet blijven liggen. Gedurende het weekend zal hij voortdurend in de gaten gehouden worden. Voeten en benen bewegen kan hij zonder problemen. Of er eventueel andere schade is, zoals een dood gevoel in een stuk been, zal gedurende dit weekend moeten blijken.

De man is dus een zeldzaam geval. Alsof ik dat nog niet wist.

Advertentie

0 gedachten over “Zeldzaam

  1. Nou, op dit soort loten uit de loterij zit dus niemand te wachten. Hartstikke vervelend dus voor jullie. Ik hoop er het beste van. Veel sterkte en snel duidelijkheid en zekerheid toegewenst.

  2. Als ik gelovig was gebleven zou ik ook een grote kaars gaan branden, in de Basiliek in Maastricht.
    Nu heb ik alleen mijn beste wensen, sterkte, hopelijk gaat alles goed.

  3. Jeetje meid, je wordt ook niet gespaard… De pieken en dalen in jullie levens volgen elkaar erg snel op. Hopelijk wordt dit geen diep dalletje en komt er snel weer een piek. Sterkte samen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s