Bijna beroemd

Was ik in het begin nogal sceptisch, nu neemt langzaam maar zeker ook het toneelvirus bezit van mij. Vannacht mocht ik mijn eerste scxc3xa8ne spelen en u mag drie keer raden met wie. Nee, niet Robert Redford, alhoewel dat, gezien mijn leeftijd, geen slechte keuze zou zijn. Ook niet De Niro en geen Jack Nicholson. Wat leeftijd betreft ook een uitstekende keus, maar die zijn net weer iets te hoog gegrepen qua talent. Niets van dat alles. Ik moest het doen met Antonie Kamerling. Uit alle acteurs kies ik de puberale xe2x80x9cKijk mijn eens nonchalant gewoon doenxe2x80x9d ADHDxe2x80x99er Kamerling.
Tijdens een vrij intieme scxc3xa8ne, voor u zich allerlei rare dingen in het hoofd haalt, ik zit op zijn schoot, zijn neus in mijn nek, moet hij mij te hulp schieten door mij mijn tekst in te fluisteren. Zinnen geleend uit Grensgevallen, maar dat is verder niet van belang. Ondanks dat kleine foutje was ik best goed geloof ik. Er werd tenminste niet tien keer xe2x80x9cCutxe2x80x9dgeroepen door de regiseur en de verhaallijn liep behoorlijk georganiseerd door. Er kwam een kind in voor. Nee, niet het mijne, een geleend kind. Een vakantie en een toilet. Het klinkt misschien niet logisch,
maar dat was het wel.

Heel jammer dat u mijn eerste optreden hebt moeten missen. De volgende keer zal ik eerder waarschuwen, dan kunt u er misschien ook wel bijzijn. Zonder kamerling hoop ik dan.

Die heeft zijn kans gehad.

Advertentie

0 gedachten over “Bijna beroemd

  1. Kamerling hxc3xa8? Nou ja, het kxc3xb3n erger natuurlijk. Niet veel erger, maar toch….. Heb jij wel een goed hoofdkussen (vraagje tussendoor)?

  2. Joehoe, dat was ik (onbekend). Op de een of andere manier kwam mijn naam niet door bij de reactie. Ik vraag over je kussen vanwege je droomgedrag. Sinds ik zo’n ergonomisch vrxc3xa9selijk verantwoord kussen heb, droom ik niet meer. Ik slxc3¡xc3¡p 😉

  3. hoi marloes, nog even over die reclame-muziek…het is een reclame van RVS en de muziek is van Jeff Alexander…het nummer heet: Come wander with me…Dit alles heeft niks met Antonie Kamerling te maken maar ik wist even niet hoe ik het je anders kon zeggen….

  4. Wat leuk, dat verhaal over Anthonie (slaap)kamerling. Moet een boeiende nacht zijn geweest.

    Nu de tolerantie nog. Dat moet ook een geweldig stukje worden, gezien je eerdere prestaties hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s