Vlieg op!

Als een Gilles de la Tourette patient voel ik mij vandaag. Al bij mijn aankomst werd duidelijk dat dit een dag van maaiende armen zou gaan worden. Ene eerste instantie was het er een, maar al snel kreeg xe2x80x98ie gezelschap van een tweede, net zo irritante, metgezel . Het is maar goed dat mijn lieftallige verschijning aan het oog van voorbijtrekkend publiek ontrokken wordt door lange vitrage want men zou echt aan mijn verstandelijke vermogens gaan twijfelen. Telkens weer schiet mijn linkerhand naar twee vliegende objecten die van geen ophouden weten. Ik heb mijn pot met thee al van het bureau verwijderd. Mijn brood en fruit in versneld tempo naar binnen gewerkt en nog blijven ze constant om mij heen zweven. In mijn hoofd hoor ik alleen nog maar xe2x80x9cDood dood dood!!xe2x80x9d

Een vliegenmepper is niet voorhanden, een spuitbus net zo min. Hoe maak ik een einde aan twee verrot irritante vliegenlevens zonder verdere hulpmiddelen?

Advertentie

0 gedachten over “Vlieg op!

 1. Hoi,

  Mooie weblog, en leuke layout!!

  Wil je meer bezoekers op je weblog? Je Website/log promoten mag op Mostert Forum 1x per kalenderjaar!

  Wel eerst even registreren.

  Indien je jouw link in je onderschrift zet en zo nu en dan een berichtje post,
  zullen er steeds bezoekers op je log blijven komen!!!

  Ga zo door, succes met je log!!

  Mostert Forum Team
  http://www.mostertforum.nl

 2. En wat dacht je van die k*tmuggen die eind oktober je nog uit de slaap houden???

  Verder vind ik de televisiegids de ultieme vliegenmepper. Mijn schoenzool desnoods.Maar dood moeten ze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s