Niet doen!

Stemwijzer xe2x80x9cNiet doen! xe2x80x9c tegen mij zeggen is zoiets als olie op het vuur gooien. Ik heb het dus toch gedaan en u mag hier met eigen ogen zien wat de uitkomst is. Niet dat ik me daaraan houden zal, want ook daar ben ik tegendraads in. Ik zie die Bos er namelijk voor aan dat hij uiteindelijk een akkoordje sluit met JP , over mijn dood lichaam wil ik daar nog eens 4 jaar tegenaan moeten kijken.

Overigens, wilt u het ook niet doen? Klik dan vooral niet hier

Advertentie

0 gedachten over “Niet doen!

  1. Nee, serieus op BNN radio. Mocht het zo zijn dat er geen meerderheid komt voor 2 partijen staat ineens de deur open voor een clubje van 3. Cruella is de politiek beu er is op dit moment geen partij die nog de wensen van Cruella vertegenwoordigt.

  2. Ik twijfel. Weet je wat het namelijk is? Als je op een kleinere partij stemt dan kost dat Bos een stem (als je links kiest) en dan krijgen we straks een CDA/VVD regering terug. Dat is dan nog net ietsje erger.

  3. Tja, het is heel vervelend voor alle Femke- en Janstemmers, maar een stem op GL en SP is een stem op JP. Links Nederland moet wel tactisch stemmen om onze VOC-intellectueel uit het torentje te krijgen. Anders wordt het – inderdaad – CDA en VVD, aangevuld met wat rechtse splinters. En dan zitten we straks weer vier jaar met een regering die kinderen opsluit, de kloof tussen arm en rijk groter laat worden, een prijs zet op het hoofd van niet-criminele illegalen etc.

    Dus: stem Bos. Ook al sta je niet helemaal achter hem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s