Feest!

Berylcookbirthdaysurprise_4Kijk eens hoe blij ik ben. Alweer een jaar ouder, maar ook wijzer?

Eigenlijk had ik hier vandaag 51 kaarsjes willen neerzetten, maar halverwege raakte ik de tel kwijt. Dat krijg je gratis en voor niks als je ouder wordt. Bij de uitgang staat een kleine attentie klaar, zodat u tenminste niet helemaal met lege handen weggaat. 

                

Advertentie

0 gedachten over “Feest!

 1. Van harte proficiat en nog heel veel goede jaren met de man en de kinderen!
  Oud, ouder — allebei zeer betrekkelijk. Ik herhaal een uitspraak van Bob Hope uit een vorige log van mijn hand: zolang de kaarsjes niet meer kosten dan de taart…

 2. Hallo Marloes, van harte proficiat met je 51e. Een prachtige leeftijd en weet je, nog zoveel mooie jaren te gaan. Wat een vooruitzicht, he? Een reden te meer om er een fijne dag van te maken. De zon schijnt vandaag voor jou alleen.

 3. Hoi Marloes,
  Van harte gefeliciteerd met je 51e verjaardag. Het verschil met mij is niet zo groot…. ik ben gisteren vijftig geworden.
  Geniet van deze stralende dag!

 4. Ach Marloes, kom eens hier zodat ik je een lekkere kroel kan geven.
  Jammer, er zullen wel blokjes kaas in die afscheidkadootjes zitten, en dat lust ik niet.
  Verder een fijne dag, Marloes, en ik hoop weer een jaar in gezondheid en geluk met je voort te kunnen.
  Want daar gaat het toch allemaal om.
  Dikke kus van je vriendje. 🙂

 5. Zij leve hoog, zij leve hoog, zij leve hoog, zij leve hoog, ja hoog, ja hoog, zij leve hoohoohoog, zij leve hoog!
  Een tekst die me nog nooit echt heeft aangesproken maar uit een goed hart en een hese keel.
  Van harte Marloes! 😉

 6. Nou val ik door de mand; een paar dagen niet op je weblog geweest. Oeioei. Maar… mijn felicitaties voor je 51e verjaardag zijn je wel van harte gegund, hoor! Blij dat je een fijne dag hebt gehad, op naar de volgende (en daar hoef je vast geen jaar op te wachten…)

 7. vergeef mij mijn lompheid……..
  ben een paar dagen niet in de virtuele wereld geweest, mea culpa!

  U wens ik nog een lang en gelukkig leve toe….. geef u 51 virtuele rozen,knalrood.

  Dikke zoen, C te H

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s