Herkenning

Zeg dames en heren, ik begrijp dat sommigen liever niet willen dat hun partner, zoon, dochter, begeleider * ook maar iets afweten van hun virtuele leven, maar kunnen wij misschien een geheim teken afspreken zodat ik weet dat u mij leest als u voor mijn balie staat? Zo af en toe krijg ik vreemde blikken toegeworpen in de trant van: Is ze dat nou? Ik had me haar veel mooier, leuker, gezelliger, stijlvoller * voorgesteld. Als u nu even onopvallend uw achterhoofd aanraakt op het moment dat u mij lijkt te herkennen, dan weet ik meteen dat ik er niet op gevallen ben. Uw blik mag dan nog steeds boekdelen spreken, ik weet dan tenminste waar het over gaat.

* doorstrepen wat niet van toepassing is

Advertentie

0 gedachten over “Herkenning

 1. Om te voorkomen dat de theaterwereldmij gaat weren op verdenking van hoofdluis, bij welk theater dien ik op mijn achterhoofd te krabben? En wat is jouw teken van herkenning van herkenning?

 2. Bij Toneelgroep Oostpool Roerganger, of (binnekort) op lokatie in de Coehoornkazerne. Ik zal als antwoord subtiel aan mijn linkeroorlel trekken met mijn rechterhand. Niet te missen.

 3. Bij mij mag iedereen lezen en ik ga er vanuit dat dat ooit wel eens kan gebeuren. Zo komt de hele zooi in Google. Als kennissen daar een plaatsnaam in deze regio invult in combinatie met een van m’n hobbies, dan kan het wel eens zijn dat ze een stukje van me lezen.

  Maar voor de mensen die meer anoniem willen zijn en toch af en toe willen laten merken dat ze web loggen, is het misschien iets om 3 vingers omhoog te steken in de vorm van ee W. 🙂

  Zo’n visje achterop een auto werkt ook prima. Daar loop ik in een grote boog omheen.

 4. Ik weet niet of ik ooit het genoegen zal hebben voor jou loket te staan, maar dan roep ik toch echt gewoon: Loesjeeeeeeeeeeeee!!!! Weblogertjeeeeeeeeeeeee!!!

 5. Ik zal heel ingewikkeld voor je neus op 1 been gaan balanceren…dit gevoel deel ik overigens, werkend voor een publieke omroep en vaak ergens prominent aanwezig….

 6. Ik zou het ook zonder deze aansporing gewoon meteen vragen! Heb je trouwens gelezen over het rapport van Hedy xc3x81ncona over thearbezoek en subsidies? Was vandaag in radioprogramma Opium.

 7. hahahaha Ma Loes, jij bent toch alles wat je schrijft en meer……. die sukkels die voor je loket staan en twijfelen hebbe dan vast een andere log in hun gedachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s