Ipod nano

Terwijl ze onderweg was naar de bus zag ze een vreemd voorwerp liggen. Bij nadere inspectie bleek het om een Ipod nano te gaan. Ze bleef een beetje besluiteloos staan kijken toen er een andere jonge vrouw voorbij kwam. xe2x80x9cDat is even mazzel hebbenxe2x80x9dzei ze tegen onze dochter. xe2x80x9cNeem jij hem mee? jij hebt hem tenslotte het eerste gezienxe2x80x9d

xe2x80x9cIk zou me vreselijk ongelukkig voelen als ik dit dure ding mee naar huis zou nemenxe2x80x9d was haar antwoord.xe2x80x9dergens hier in de stad loopt iemand rond die hier misschien heel lang voor gespaard heeft, of die hem van een speciaal iemand cadeau heeft gekregen. Ik breng hem wel naar de politiexe2x80x9d Ze heeft rechtsomkeert gemaakt, is de halve stad weer doorgelopen en heeft hem ingeleverd.

Ik ben altijd al trots op mijn kinderen geweest en vanavond blijkt weer dat ik daar het volste recht toe heb

PS mocht u iemand kennen die in de buurt van de blikken bioscoop in Arnhem zoxe2x80x99n ding is kwijtgeraakt, op het politiebureau achter de Eusebius ligt die op zijn rechtmatige eigenaar te wachten

Advertentie

0 gedachten over “Ipod nano

  1. Hartstikke goed natuurlijk en groot compliment voor dochter en meteen ook voor jouw opvoeding. Maar toch: we zijn wel raar afgedwaald dat we een dergelijke actie iets heel bijzonders vinden.

  2. Dat vind ik nou ook Wieneke en bovendien ben ik bang dat de verliezer niet eens meer bij de politie gaat informeren omdat hij denkt dat iemand anders er wel mee aan de haal gegaan zal zijn. Net zo triest

  3. zo vonden wij een paar weken terug 70 euro op straat. Dochterlief blij en ebdacht wat ze er allemaal mee kon kopen.
    Uitgelegd dat voor veel mensen dit bedrag zo hoog is dat je er een week van moet eten. Aangegeven bij de politie datw e dit gevonden hebben. Wel thuis in een potje gedaan. Mocht na een jaar nog niemand zijn verschenen is het voor dochterlief.
    Kost wel even geduld maar wordt uiteindelijk beloond, of met een blijde verliezer of met een blij kind 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s