Bella

Bella

Ze is weer thuis. Vanmiddag hebben de man en ik haar samen opgehaald bij de restaurateur. Op het moment dat ik haar weer te zien kreeg was ik even sprakeloos. Ze was altijd al mooi, ook al zat er een veel te dikke laag vernis over haar heen en had ze hier en daar scheurtjes en oneffenheden. Nu is ze perfect. Mocht u een oud schilderij bezitten dat dringend aan een schoonmaak c.q. opknapbeurt toe is , dan raad ik u deze man van harte aan. Hij heeft met veel liefde mijn meisje weer in oude luister herstelt. Met pijn in zijn hart heeft hij haar weer aan mij overhandigt samen met het vele paginaxe2x80x99s tellende rapport waar precies in staat wat hij allemaal heeft moeten doen om haar weer zo mooi te krijgen. Zelfs de fotoxe2x80x99s die hij gemaakt heeft tijdens de werkzaamheden kreeg ik mee. Hij heeft mij gevraagd of hij haar als voorbeeld op zijn website mag zetten. Ik kan geen betere plek bedenken, behalve dan aan mijn eigen muur.

Advertentie

0 gedachten over “Bella

  1. Wat een apart schilderij is dat. Ik heb de voorgeschiedenis gemist, maar ik begrijp dat de grote opknapbeurt heel erg goed geslaagd is en dat je erg in je sas bent. Dat is mooi, Marloes.

  2. Hallo Marloes,

    Leuk nog eens wat over jullie familie te lezen. Toevallig (wat is toeval?) deze site tegengekomen. Net zoals toevallig vele jaren geleden toen ik je broer in Frankrijk tegenkwam.Schilderij is leuk, beeld is leuk en verhaal is aandoenlijk. Herinner mij je moeder als een alleraardigste vrouw.
    groeten, Martin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s