Hypocriet

Door mijn boosheid kan ik niet eens meer rationeel  denken. Het lijkt of mijn gedachten nog maar een kant op willen, tegen de stroom in. Mijn keiharde, overduidelijke xe2x80x9cneexe2x80x9d is niet al te positief ontvangen, maar had ik het niet gedaan dan was ik tegen mijn zin in meegegaan met de meute. Ondanks dat ik al meerdere keren had laten doorschemeren er niet achter te staan, werd er niet geluisterd, werd ik niet serieus genomen en mijn argumenten van tafel geveegd.

De reacties op mijn onverbiddelijke xe2x80x98neexe2x80x99 op het laatste moment, leren mij dat ik in het vervolg van meet af aan deze toon aan moet slaan om gehoord te worden.

Noem mij irrationeel, noem mij wraakzuchtig, maar onder geen enkele omstandigheid ben ik hypocriet te noemen.

Advertentie

0 gedachten over “Hypocriet

 1. Marloes, als ik zo bij je lees al een tijdje, denk ik dat jouw nee een wel overwogen en terecht nee is! Je hebt volkomen gelijk als je op het laatste moment gewoon voorkomt dat men met de stoomwals over je heen dendert…..
  Voet bij stuk houden!

 2. Jij hypocriet? Nou, dat is wel het laatste waar ik aan zou denken. Maar ik begrijp dat je ons het hele verhaal niet wilt vertellen. Nu weet ik niet goed wat er bedoeld wordt.

 3. Houd maar voet bij stuk Ma Loes.
  Jouw nee is een weloverdacht nee en niets impulsiefs.
  Om zomaar tegen de stroom in te gaan roeien,daar ben jij geen type voor.
  Wees daar maar trots op 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s