En de winnaar is…

Lomp gedrag en vriendelijkheid, daar gaat het vandaag over bij haar. Laat ik nou juist de afgelopen weken diverse keren met beide in aanraking zijn geweest. Soms in het voorbijgaan, soms werd ik er mee geconfronteerd, maar het bleven kleine incidenten waarvan enkele bleven hangen.

Marina heeft wat mij betreft de kroon gespannen en de hoofdprijs in de wacht gesleept een paar weken geleden. Zomaar uit het niets bood ze mij per email een sponsoraccount aan bij haar webhost. Gratis en voor niets. Daarom dames en heren, voor de host die het mogelijk maakte, voor al die loggers die hier regelmatig over de vloer komen en mij laten glim-tot schaterlachen, maar vooral voor Marina. die bewijst dat een klein maar ozo lief gebaar een heel grote indruk maken kan, een stukje muziek uit mijn privxc3xa9 collectie

Advertentie

0 gedachten over “En de winnaar is…

  1. Ach.. wat een leuk gebaar! Ik moest er even wat voor doen, maar het is de moeite waard. En ja.. lompe mensen genoeg in de wereld. Laten wij het hxc3xader en buiten maar gezellig maken.

  2. Mensen nemen niet meer de tijd om naar elkaar te luisteren ik zie het heel vaak om me heen gebeurwn haast haast en nog eens haast en dan krijg je ook van die “lompe” mensen maar blijf kijken er zijn ook nog lieve mensen.

  3. Ook Cruella ziet ze zat die lomperikken, heel af en toe maakt ook Cruella zich daar druk om. Maar het voordeel van Cruella’s werk is dat zij einde actie weer eigen baas is en dat is altijd weer een opluchting…

  4. U kunt een opgeslagen mp3-bestand ook zonder tussenkomst van een host op uw weblog uploaden door bij xe2x80x9ceen nieuw bericht opstellenxe2x80x9d het pictogram voor xe2x80x9cbestand invoegenxe2x80x9d aan te klikken (zie mijn log van 5-10).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s