Never mind

Zij had duidelijk dubbele pech. De eerste keer dat ze voor mijn balie verscheen was ik zelf net binnen, had ik de zaak nog niet eens geopend. Omdat ik haar wel ter wille wilde zijn gooide ik alles in een hogere versnelling maar vergat daarbij om de pin automaat aan te melden. Dan maakt het verder niet uit wat je doet, een betaling kan er nooit plaatsvinden. Ze gaf aan dat ze terug naar haar maaltijd wilde en dat ze later wel terug zou komen. Tien minuten voor aanvang kwam ze terug. Pin werkte, kassa draaide op volle toeren en de machine die de kaartjes uiteindelijk uitspugen moet vertoonde ook geen kuren. Helaas, bij haar liep het weer mis. Nee, ze had geen drie kaartjes gereserveerd (zoals de kassa aangaf), ze wilde er maar twee. Ondanks dat ik meerdere malen aangaf dat het me speet, dat ik nog maar kort in dienst was en dat sommige handelingen nog niet in mijn systeem gexc3xafntegreerd waren kon ze haar irritatie niet verhullen. Haar xe2x80x98never mindxe2x80x99 klonk net zo vals als haar accent.

Het leven van een front-office medewerkster gaat ook niet over rozen.

Advertentie

0 gedachten over “Never mind

  1. Rozen horen aan een struik of in een vaas. Verder is alle begin lastig en over een tijdje lach je om dit soort aanvangsproblemen. Dan is het ook alweer routine geworden. Belangrijker vind ik de vraag of je het wel leuk werk vindt?

  2. Front-office medewerkster. Had je niet een gewone simpele Nederlandse baan kunnen zoeken.Had je het alleen kunnen doen, misschien zonder fouten. Maar ja als de bezoekers Engelsen zijn… Never mind, ik klets maar wat.

  3. Vrouwen die never mind zeggen, dat is kouwe kak! Trouwens, het kwam vast door haar eigen persoon dat de apparatuur op tilt sloeg. Ik heb dat zelf, het overkomt mij zelf zxc3xb3 vaak dat ik excuses maak als er aan de overkant van de balie weer iets niet werkt.

  4. Laat die dame zelf maar eens daar zitten kan ze vast niet,en van dat soort dingen leer je ook weer wat, nml. Hoe ga je om met reakties van mensen! Dat kan knap lastig zijn maar voor jou geen probleem Loes

  5. tja, en dan vinden ze het nog gek dat nederland qua gastvrijheid/vriendelijkheid van dienstverleners/ambtenaren/serveer(ders/sters) mijlenver achterloopt op bijvoorbeeld de amerikaanse vriendelijkheid. gespeeld of niet, het hoort bij de job. andersom geldt de etiquette evenzeer. een verwaande klant zoals jij die had is hopelijk een uitzondering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s