Thai food

Thai_desserts2 Onze groep is teruggekeerd uit Bangkok alwaar ze een spectaculair optreden verzorgt hebben voor de crxc3xa8me de la crxc3xa8me van Thailand. Vermoeid maar voldaan verschenen vandaag al enkele medewerkers op kantoor om de opgehoopte mail en andere achterstand weg te werken. Het leukste is het wanneer een van de thuiskomers iets aparts meebrengt uit het land waar ze net te gast geweest zijn.

Een hele ochtend met dit soort lekkers voor je neus en dan stug door blijven werken. Niet dat ik niet geproefd heb. Echter, het exemplaar dat ik verkoos bleek een uiterst pittige kern te hebben. Bij desserts heb ik toch echt liever een heel andere smaak in mijn mond.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s