Voorkennis

Verandering nummer zoveel in een reeks van veranderingen gaat volgende week van start. Onze invalster heeft namelijk een andere baan en gaat onze receptie verlaten. Tot eind december ga ik de hele maandag voor mijn rekening nemen. De invaller voor de invalster (volgt u het nog?) neemt op woensdagochtend de honneurs waar en zal bovendien mijn collega van de middagdienst en mij vervangen mochten wij onverhoopt ziek zwak of misselijk worden. Zwanger zit er niet meer in dus dat risico is uitgesloten.

Eind december gaan we evalueren en misschien op zoek naar een nieuwe invalkracht die tenminste een vaste ochtend in de week bij ons wil aanschuiven. Dus..woont u in of in de directe omgeving van Arnhem, heeft u geen zorg meer voor jonge kinderen en denkt u te kunnen samenwerken met een enorme bitch (xe2x80x9cikxe2x80x9d zei de gek) in de overgang maak dan gebruik van deze voorkennis, klim in de pen en sla uw slag.

Advertentie

0 gedachten over “Voorkennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s