't Zit niet mee

Kiezen tussen een beetje goed en minder goed nieuws is eigenlijk geen keuze. Een beetje goed is het feit dat we een nieuwe auto op de kop hebben getikt, minder goed dat we vanochtend lazen dat Volkswagen de grootse benzineslurper aller tijden is. Volkswagen, Skoda xe2x80xa6een pot benzine dus. Ik kan me ook niet echt verheugen op de nieuwe automobiel. Tuurlijk is hij net zo mooi als de vorige, andere extraxe2x80x99s maar iets minder opvallend van kleur. De angst voor diefstal is nog niet uit mijn systeem verdwenen.

De man is ook niet echt blij. Dat heeft overigens niets te maken met ons nieuwe vervoer, maar alles met de huidkanker die opnieuw de kop op lijkt te steken, bijna op dezelfde plek zelfs.

Wie hebben wij tegen het verkeerde been aan lopen schoppen de laatste tijd?

Advertentie

0 gedachten over “'t Zit niet mee

 1. He wat vervelend allemaal, als er iets naars gebeurt volgt zich dat meestal op door nog twee nare dingen, maar probeer positiev te blijfen, want hopelijk zijn het dingen die je weer te boven kunt komen. Sterkte voor de man en voor jou

 2. Ik denk niet dat jullie ‘gestraft’ worden. Het loopt nu eenmaal gewoon zo. Domme pech. Je kunt in ieder geval weer autorijden. Dat van de huidkanker vind ik een stuk naarder voor je man. Maar ik heb vaak gehoord dat het genezingspercentage van huidkanker heel hoog ligt. Hoger dan van welke kanker dan ook. Sterkte voor jullie allebei.

 3. He jeemig, dat jullie dat nu ook nog moet overkomen. Laat die auto die auto, het minst belangrijk inderdaad. Die gezondheid is veel belangrijker. Sterkte voor jou, je man en kids!

 4. Dat van die auto lijkt mij niet zo belangrijk in vergelijking met het probleem van je man. Ik hoop van harte voor jullie dat dat allemaal mee zal vallen en op zijn pootjes terecht komt. Blijf allebei in elk geval goed op koers!

 5. Ik heb ook een Volkswagen, maar totaal geen benzineslurper hoor. Het is een diesel.

  Tja, soms krijg je van alles tegelijk of kort na elkaar. Eigenlijk is dat helemaal niet leuk.

 6. Van harte wens ik jullie allen, vooral je man natuurlijk, sterkte. Wieneke heeft gelijk: de kans op genezing is zeer, zeer groot, zeker als je er snel bij bent, wat het geval schijnt te zijn. Dat hoorde ik kortelings nog van mijn dermatologe.

 7. Vertellen ze ook wat voor soort huidkanker het is? ik dacht dat alleen het maligne melanoom levensbedreigend is. Dochter van vriendin heeft het 8 jaar geleden gehad maar het is
  weggesneden en nooit meer teruggekomen.Sterkte,ik heb er grote bewondering voor dat je het van je af kunt schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s