Vliegende vaart

Vanochtend heb ik het besluit genomen. Ik ga een brommertje kopen. Zoxe2x80x99n kek ding waar ik zonder helm nog best hard op mag scheuren. Op die manier ben ik xe2x80x99s avonds in vliegende vaart bij mijn 2e baan en vice versa. Zeer zeker als Oostpool op locatie speelt, gaat vervoer een belangrijke plaats innemen. De Menno van Coehoornkazerne in Arnhem (klinkt lekker stoer hxc3xa9?) vormt decor voor strijdtoneel, ik weet niet eens waar dat ding ligt, laat staan dat ik weet hoe ik er met de bus zou moeten komen. Stel dat het ergens in een donkere, verlaten omgeving is, dan is zoxe2x80x99n kek brommertje een uitkomst.

Schijtlijster die ik ben.

Advertentie

0 gedachten over “Vliegende vaart

  1. Doe je goed zo’n brommer. Scheelt een hoop fysieke inspanning.

    Ik zit al tijden tegenaan te hikken om gewoon weer een heerlijke scooter te kopen. 🙂

  2. Ha die Marloes, als ik het zo allemaal lees ben je net een vliegende hollander, als je je eigen maar niet voorbij sjeest. Als ik in de buurt ben zal ik er in het verkeer rekening meehouden!!
    Succes
    enne…….peren plukken daar hou ik je aan…

  3. Tart jij zonder helm, en op dat brommertje en in die kazerne, niet te zeer het noodlot? Ik zou maar een beetje oppassen nu alles en iedereen jou nodig blijkt te hebben. * sprak deze wijze, oude man*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s