Kloon

Ineens moet ik van alles en nog wat. Andere uren werken, nieuwe namen leren, systemen beheren. Boeken bestellen en lezen. Dagen verdelen in hier, daar en daar. Ik zou met liefde een gedeelte van mijn leven even aan een ander willen overdragen. Eten wanneer het mij uitkomt (en waar ik zin in heb) slapen als ik moe ben, zonder continue het belang van anderen mee te moeten laten wegen De man is geweldig, heus, hij doet enorm zijn best,echt waar, maar ik kan mijn verantwoordelijkheidsgevoel nu eenmaal niet aan of uitschakelen wanneer het zo uitkomt. Er gaat natuurlijk ook van alles mis nu. Collegaxe2x80x99s die ziek worden, zaken die plotseling geregeld moeten worden, opdrachten die blijven liggen. Een kloon van mij, heel even maar. Totdat ik mijn nieuwe ritme hervonden heb en alles weer in balans is. Langer is echt niet nodig. O ja misschien wil iemand anders dan ook nog even over een nieuwe lay-out nadenken, dat geeft ook weer een beetje extra ruimte in mijn hoofd.

Mijn dank zou oneindig zijn

Advertentie

0 gedachten over “Kloon

  1. Lieve Marloes, als je eens begon met overbodige beslommeringen overboord te zetten. En dan bedoel ik het nadenken over een nieuwe lay-out. Die is ronduit magnifiek. En we zijn er allemaal aan gewend, bij het zien zeggen we: ‘xc3″ ja, dat is Marloes van Loesje.’ Ik persoonlijk ga met je lay-out naar bed en sta ermee op, figuurlijk gesproken dan.

  2. Marloes, laat die ‘oude’ layout nou maar zitten. Henk heeft m.i. volkomen gelijk. We zijn eraan gewend en het leest fijn. Maak je verder toch niet zo druk. Over honderd jaar zijn we allemaal dood en het werk is er langer dan dat jij er bent. Relax, woman!

  3. Een nieuwe lay-out kan ook nieuwe energie geven! Maar ik zou dan wel rustgevende zen-kleuren uitkiezen. En het geluid van een kabbelend watervalletje op de achtergrond.

  4. wat nou lay-out veranderen, onzin.
    Ga op tijd naar bed en bedenk, een nieuwe baan is je de eerste tijd erg vermoeiend maar dat gaat voorbij, als je eenmaal een paar weken draait krijg je routine. Maar hoed je voor collega’s die makkelijk ziek worden.

  5. HAAL GVD MIJN BERICHT NIET WEG JA IK WORD THA FOCK NIET SERIEUS GENOMEN NOOIT NIET NEVER NIET EN MORGEN NIET ALS U NOG VRAGEN HEEFT BEL G E R U S T

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s