Klaar voor de start…

Deze week gaat het dan eindelijk gebeuren. Dinsdagavond is de eerste try-out van Toneelgroep Oostpool met de voorstelling Grensgevallen. Ook mijn premixc3xa8re dus. De eerste keer achter de kassa. Mijn kennis is nog minimaal, mijn enthousiasme groot. Ik ben me bewust van het feit dat er nog enorm veel te leren valt. Net als bij Introdans, ga ik er van uit dat ik bij Oostpool ook zeker een jaar nodig heb om het klappen van de zweep een klein beetje onder de knie te krijgen. Niet wat de dagelijkse gang van zaken betreft, maar wel wat het reilen en zeilen achter de schermen aangaat.

Druk ga ik het in ieder geval krijgen. Laveren tussen baan een (waar ook weer veranderingen op stapel staan) en twee, een man die thuis niet uit de voeten kan en op een operatie zit te wachten, de jacht naar een nieuwe auto en drie kinderen die elk hun eigen agendaxe2x80x99s hebben. Hoe het verder gaat met loggen en andere hobbyxe2x80x99s kan ik nu nog niet inschatten. De tijd zal het leren. Om u alvast enthousiast te maken voor de voorstelling licht ik hier al een klein tipje van de sluier op:

Op een prestigieuze privxc3xa9-school wordt onder strikte geheimhouding een risicovol project gestart. Kinderen die tussen wal en schip dreigen te raken, zogenaamde grensgevallen, krijgen eenmalig de kans om in het normale schoolleven te rexc3xafntegreren. Onder hen zijn Peter, die een lange geschiedenis van weeshuisellende achter de rug heeft en Katarina, die pas haar ouders verloor. Onafhankelijk van elkaar ontdekken ze dat ze pedagogische proefkonijnen zijn. Samen vinden ze uit dat xe2x80x98Tijdxe2x80x99 de dwingende kracht is achter het project. In hun beleving is xe2x80x98Tijdxe2x80x99 het wapen der volwassenen om kinderen in het gareel te houden. Dit moet nader onderzocht

Advertentie

0 gedachten over “Klaar voor de start…

  1. Succes ermee, meestal loopt het op een gegeven moment toch wel maar. Wel af en toe tot tien tellen. als je het maar leuk vindt daar gaat het om.En sterkte voor man.

  2. Marloes, ik duim voor je. Hoewel ik dit eigenlijk volkomen overbodig acht, want natuurlijk heb je en houd je de zaak gans onder controle.
    Dit is misschien een waardevolle tip: vanavond (00.20-00.45 uur) zendt de WDR de dansfilm ‘Hubbard Street Too’ met de gelijknamige groep uit Chicago uit; de choreografe luistert naar de mooie naam Julie Nakagawa Bxc3xb6ttcher.
    Ciao, bella!

  3. Ha Marloes, ik hoop maar dat je het niet al te druk gaat krijgen en wel blijft loggen. Veel succes en houdt de kop ervoor, he? *heeft geen idee hoe dat moet, maar je begrijpt vast de bedoeling wel*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s