Waakhond

Deepbite In onze strijd tegen het dievengilde hebben wij een totaal nieuwe wapen ingezet. Om er zeker van te zijn  dat de auto, die wij tijdelijk in bruikleen hebben gekregen (waarvoor nogmaals onze dank zus!), niet ook op mysterieuze wijze verdwijnt zetten wij onze dochter in. Terwijl wij de boodschappen doen, blijft zij (met boek) achter en waakt zij over het ons toevertrouwde Golfje. Voor ons ouders heeft de schat een zeer hoge aaibaarheidsfactor, maar pas op! kom als vreemde niet te dichtbij want dan kan ze haar tanden niet alleen laten zien, ze kan ook heel gemeen bijten.

Advertentie

0 gedachten over “Waakhond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s