Make love, not war

Danstnu1_16

Als compensatie voor het negatieve vorige bericht, wil ik vanavond ook nog een positief bericht het www inschieten. Er is namelijk weer een premixc3xa8re bij Introdans. In dit jubileumjaar, Introdans bestaat 35 jaar!, gaat zaterdagavond het programma MAKE LOVE, NOT WAR van start. Een onderdeel is het wereldberoemde ballet xe2x80x9cDe groene tafelxe2x80x9dvan Kurt Joos uit 1932. Tijdloos ballet met een boodschap die nog steeds actueel is.

Diplomaten en politici zitten druk te debatteren aan een groene tafel.
Ze worden het niet eens met elkaar en uiteindelijk worden er zelfs pistolen getrokken en schiet men op elkaar. De oorlog breekt daarop uit en de altijd aanwezige Dood eist zijn slachtoffers op met zijn grote zeis. De diplomaten gaan weer zitten aan tafel en gaan door met hun woordenwisseling of er niets gebeurd is, op weg naar de volgende oorlog.

Gilles van Ton Wiggers (een van mijn favorieten) en een wereldpremixc3xa8re van Erik Constantin maken de avond compleet. Op onze website http://www.introdans.nl vind u een preview die het bekijken meer dan waard is en als u daar dan toch bent, bekijk even de speellijst en reserveert u alvast een paar plaatsen bij een schouwburg bij u in de buurt. Dit programma mag namelijk niemand missen

Advertentie

0 gedachten over “Make love, not war

  1. Hoi Marloes, ik zal zien of je zie en zo ja, dan schiet ik je natuurlijk wel even aan. Wellicht herken jij ons eerder, ik ben immers onder begeleiding van bijna twee meter brok (de man in mijn geval 🙂 met een staartje en je hebt ons een paar weken geleden samen gezien toen je ons koffie bezorgde, in bekertjes, met excuus, maar wel met liefde.
    Wat betreft het interview: ik denk dat ze een beetje boos op me zijn, bij jullie, want ik heb nogal vinnig gereageerd op hun mailreactie met daarin alleen de opmerking dat het te lang was en te veel herhaling bevatte. Geen positief woord over voor mijn harde (vrijwilligers)werk en het toch volgens mij niet onaardige pr-stuk. Niks meer op gehoord. Dus ik accepteer jouw complimenten namens Introdans van harte: dank je!
    Tot vanavond! En als ik je niet vooraf zie: geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s