Jeuk

Het begon enkele dagen geleden ergens midden op mijn rug. Zoxe2x80x99n plek waar een normaal mens met goed fatsoen net niet bij kan. Het enige wat je dan kunt doen is een deurpost opzoeken en net zo lang schurken tot de jeuk verdwenen is. Helaas, in dit geval verdween hij niet. Hij breidde zich zelfs uit. Eerst was het alleen mijn rug, toen begon het aan de zijkant. Langzaam maar zeker ontstond er een beweging richting buik. Omhoog tot net onder de bh rand en de oksel in. Inmiddels zijn ook mijn armen en benen ten prooi gevallen aan een nietsontziende jeuk die echt niet te stoppen lijkt. Om dit stukje te kunnen typen heb ik een eeuwigheid nodig. Na enkele aanslagen moet ik stoppen om te krabben. Op mijn hoofd, in mijn hals, mijn voeten.

Krabben, krabben, krabben, iets anders doe ik niet meer. Men loopt al met een grote boog om mij heen. Voelt u het ook?

Advertentie

0 gedachten over “Jeuk

 1. @aad: Aad, Aad , Aad, altijd weer op die toer ?

  zit `t op xc3xa9xc3xa9n hoogte?
  zitten er vlekken?
  vroeger ooit hersenvliesontsteking/nekkramp gehad?
  heb je mischien GORDELROOS ?

 2. @ Galder, jij kent Aad ook al langer dan vandaag, dat is duidelijk..:o)

  Wijze mensen die Zeeuwen de P.

  Ik denk overigens dat het een soort allergie is, maar wat vanzelf komt gaat meestal ook vanzelf over (eigen wijsheid, niet getest)

 3. Heb je medicijnen gebruikt of gebruik je nog peniciline, dan de arts waarschuwen, kun je allergisch ergens voor zijn.
  Kiwi’s gegeten. Daar ben ik sinds een paar jaar allergisch voor.
  Wel eventjes naar de dokter hoor
  Liefs Ineke

 4. Mag ik ook even?
  Wat het zal zijn weet ik niet maar je kunt wel iets halen om de jeuk te verlichten!Het vertrouwde flesje mentholpoeder bijvoorbeeld en ik geloof det er zelfs een emulsie van vsm is.
  En niet te veel in de douche enzo want det kan de jeuk verergen!
  Sucses!
  Groetjes Linda

 5. Hoop voor jou dat je er snel vanaf bent, ik word al sjagarijnig van een muggebult die jeukt, dus dit lijkt me geen pretje, maar Loes een tip blijf er niet te lang mee tobben sterkte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s