Complot-theorie

Heel even had ik het gevoel dat de zomervakantie weer opnieuw begonnen was. Een enorm aantal sleurhutten waren onderweg van a naar b(estemming) Hadden wij een aankondiging van een sleurhutten race van Noord naar Zuid en vice versa over het hoofd gezien? Had iemand een wedstrijd  xe2x80x9c Op welke parkeerplaats passen de meeste aanhangers?xe2x80x9d georganiseerd? Het was een al wit, enorm groot en sloom waar wij in onze mini bolide aan voorbij scheurden. Niet alleen de hutten waren enorm, ook de trekkracht die ervoor zit lijkt steeds groter te worden. De man en ik waren het erover eens. Hier is meer aan de hand.

Het zou ons niet verbazen als morgenochtend een groot aantal verkeersslagaders door caravans blijkt afgesloten. De vooruitgang totaal geblokkeerd door boze sleurhut gebruikers die Den Haag willen dwingen om gratis stalling voor hun verafgode 2e huis in te voeren.

Voor een goede complot-theorie hoef je tegenwoordig het land niet meer uit.

Advertentie

0 gedachten over “Complot-theorie

  1. Je moet wel heel erg hard je hoofd hebben gestoten als je zo’n complottheorie gelooft.

    Complottheoriexc3xabn worden verzonnen door mensen met een tekort aan aandacht. Laat ze eerst maar eens met het omonstotelijke bewijs komen dat Kennedy vermoord is door de CIA, dan praten we verder.

    Ik zag trouwens van de week Elvis Presley nog lopen in een supermarkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s