De paden op

Vandaag gaan wij op zoek naar een nieuwe auto in een gehuurde Ford Fiesta. Een leuk autootje mist je niemand achterin meeneemt. Bovendien kan de man kan zijn maat 45 haast niet kwijt naast de koppeling. Soit, je kijkt en gehuurd exemplaar nu eenmaal niet onder de kap We beginnen daar waar we de vorige keer gexc3xabindigd zijn, in Venlo. De dealer heeft verschillende modellen staan inclusief een die bijna volkomen gelijk is aan onze vorige bolide. Dat zou pas de goden verzoeken zijn. Dit keer gaan we voor degelijk maar wel saai, oersaai. Geen uitdagende kleuren, geen extra toeters en bellen. (buiten de standaard ingebouwde toeter althans)

Overigens heb ik nog een paar saillante details voor u. Wist u dat u ,met de door u bij Hertz gehuurde autoxe2x80x99s, onder geen enkele voorwaarde het Oostblok in mag rijden? Er schijnen grote hoeveelheden Hertz eigendommen daar onder mysterieuze omstandigheden verdwenen te zijn. Een soort bermuda driehoek voor autoxe2x80x99s, dat Oostblok. Voor enkele exemplaren (lees groot en duur) is zelfs Italixc3xab verboden gebied.

Wist u ook dat Ford de minst ontvreemde auto is? De onderdelen zijn in het Oostblok (hoe kan het ook anders?) te duur

Advertentie

0 gedachten over “De paden op

  1. Focus kan ik aanbevelen. Op het gebied van veiligheid zeer solide. Mijn zwager reed erin toen ik met mijn Japanner erop knalde. Hij: een klein deukje. Ik: total loss.

  2. Als ik jou was, kocht ik een Oostblokauto. Die auto’s zijn degelijk, niet stuk te krijgen en ze zijn er niet in gexc3xafnteresseerd. Kun je dus alle luxe in laten bouwen, die je wilt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s