Geluk bij een ongeluk

Wij hebben reden voor een klein feestje. Op zoxe2x80x99n 50 euri na krijgen wij de rest van het bedrag, dat wij in mei betaalden voor onze auto, terug. De brandblusser, de verbanddoos, gevaren driehoek en nog wat kleine attributen komen voor eigen rekening. Soit.

Een alarm is trouwens ook geen garantie meer, mocht u daar al over nadenken. xe2x80x9cDit soort tuig laat zich daardoor niet uit het veld slaanxe2x80x9d zei de man van de verzekering.xe2x80x9d Ze weten toch wel dat niemand op dat geluid reageert omdat iedereen bang is voor zijn eigen hachje.xe2x80x9d Triest maar waar.

Voorlopig moeten wij nog even wachten voor we tot het aanschaffen van een nieuwe tweede hands over kunnen gaan. Twintig dagen is de voorgeschreven tijd. Als ons bezit dan nog niet boven water is dan mogen we onze gang gaan. Als extra informatie laat ik u nog even weten dat 50% van de gestolen autoxe2x80x99s terug gevonden wordt. Ik ga er van uit dat wij echt niet zo veel mazzel hebben

0 gedachten over “Geluk bij een ongeluk

  1. Bij een kennis van mij is de auto toen teruggevonden, maar zij voelde zich er niet meer prettig in en heeft een andere gekocht, en ze had veel schade in de auto.

  2. Duim maar, dat de auto niet meer gevonden wordt. Je zult er nooit lekker in zitten en alarm alleen is ook niet handig. Je zal er een startonderbreker op moeten hebben of had je dat ook?

  3. De bliksem slaat nooit twee keer op dezelfde plaats in ;-)Fijn dat jullie binnenkort weer lekker rondkarren in een andere bolide. Vergeet deze rotervaring maar snel, zou ik zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s