Meninkjes van niets

xe2x80x9cWaarom zijn er eigenlijk geen vrouwelijke potloodventers?xe2x80x9dzelfs voor dit gezin is dit een buitensporig vreemde vraag op zondagochtend. xe2x80x9cOmdat wij geen potlood hebben? xe2x80x9c waag ik voorzichtig. Bij haar weet je namelijk nooit of er geen verborgen agenda achter zit xe2x80x9cMaar stel je voorxe2x80x9dvervolgt ze haar betoog xe2x80x9cer staat een vrouw voor je die opeens haar jas opengooit en daaronder is ze helemaal naakt. Zou je daar dan van schrikken als kind? xe2x80x9c Ik moet haar een antwoord schuldig blijven. Het is al veel te lang geleden dat ik kind was.

Waarom ik dit met u deel vraagt u zich ongetwijfeld af? Paul Molenaar van de Ilse Media Groep zegt in een interview met het AD dat de meeste logs xe2x80x9cmeninkjes van niets, over van allesxe2x80x9d zijn.

Ik wilde gewoon met de massa meelopen vandaag

0 gedachten over “Meninkjes van niets

 1. Persoonlijk vind ik zo’n uitspraak een enorme open deur (die van Molenaar, niet die van het al dan niet aanwezige potlood).)

  Hij had ook kunnen stellen dat loggen : “enorme meningen zijn over niksigheden”.
  Is ook een open deur, maar die heb ik verzonnen.

 2. Wie is trouwens die Paul Molenaar? Nog nooit van die man gehoord, laat staan dat ik hem op een mening heb kunnen betrappen. Dus wat dat betreft is er voor hem nog een wereld te winnen ten opzichte van al die webloggers.

 3. Misschien zijn het juist “die meninkjes” die blogs zo boeiend maken. Veel bloggers vinden dat het altijd ergens over moet gaan, de vraag is waarom als het jouw mening op jouw blog is.

  Een beetje lummelen aan de bar, ouwebetten over niets met een lekker biertje kan ook best gezellig zijn ๐Ÿ˜‰

 4. Ik vind die vraag over de puntenslijperventster best een aardige. Volgens mij wordt dat niet zo problematisch ervaren als een potloodventer. Misschien een testje doen? Iets voor ‘Man bijt teef’? ๐Ÿ™‚

 5. Ik sta er juist verbaasd van dat er zoveel gelijkdenkenden te vinden zijn op het net. Ik voel mij soms in familiekring totaal verkeerd begrepen terwijl mijn mening hier soms heel goed begrepen wordt en zelfs gedeeld soms. En als de mening niet gedeeld wordt is er toch nog veel respect voor!
  a female flasher?? niet spannend genoeg denk ik…

 6. Ik denk dat vrouwelijke exhibitionisten – als ze er al zijn hoor, dat weet ik niet – nooit die lol hebben om zich poedelnaakt te vertonen aan mannen als potloodventers hebben als ze dat aan nietsvermoedende vrouwen of meisjes doen. De meeste mannen vinden het wel leuk, zo’n blote dame en gaan dan waarderend grinniken of fluiten of zo. De potloodverkoper (m/v) gaat het – dacht ik – puur om de schrikreactie, die ze een kick geeft. Zoiets? Ik roep maar wat, hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s