Persoonlijkheids stoornis

De eerste keer dat ik met een alias in aanraking kwam was toen ik, voorzichtig mijn eerste stappen op het internet zettend, op MSN chat terechtkwam. In die tijd (xe2x80x9999) werd het gebruiken van je eigen naam als onveilig bestempeld. Louisa werd geboren en aan die naam werd meteen ook een hotmail adres gekoppeld.

Inmiddels sla ik alle veiligheid in de wind en ben ik bij jan en alleman bekend als Marloes, de naam waar ik me het prettigst bij voel. Verschuilen achter een alias is niet meer van deze tijd. Het probleem waar ik nu tegenaan loop is dat ik onder mijn eigen naam haast geen account bij welke site dan ook openen kan. Er zijn al te veel Marloezen. Ik ben bij Yahoo bekend als Louisa563, bij web-log als Loesjes en heb ik bij Hi5, Hyves en nog wat andere plekken variaties op een van beide namen. Nog lastiger wordt het wanneer je niet automatisch je inloggegevens toegestuurd  krijgt als je je ergens aanmeld. Zo heb ik me op het forum van weblog alweer opnieuw moeten registreren omdat ik bij Jehova niet meer wist hoe ik me daar ooit aangemeld had. Alle mogelijke variaties lieten het afweten.

Langzaam maar zeker verzuip ik in mijn eigen persoonlijkheid.

Advertenties

0 gedachten over “Persoonlijkheids stoornis

  1. Nou Marloes wees blij dat je er xc3xbcberhaupt goed opkomt ik ben nu met een andere web log bezig maar schijnbaar maak ik steeds een gigantische fout, want het wil maar niet lukken zoals ik wil, schijnbaar ben ik er toch te blond? Voor. Ik baal als een stekker.

  2. 1 email adres voor rommel, 1 adres voor prive, 1 voor zaken en daar hou ik het al jaren bij! op 1 van die adressen sla ik in een mapje dat ik inlog noem al mij inlog mailtjes op, dus ik weet altijd waar ik zoeken moet.
    Ik zou zo graag willen dat ik mijn huishouden zo kon voeren… Wat zou het hier dan opgeruimd zijn!

  3. Ik ken het…….. waren we maar gezegend geweest met een wat exotischere naam.

    Om niet te verzanden in mijn Cis 1,2,3,4 en 5-en heb ik mij maar een heksennaam toegekend op Hyves 🙂
    Daar kan je tenminste nog mee toveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s