Diefstal…vervolg

Ondertussen heeft de man een pakket formulieren gekregen waar je naar van wordt. De verzekering wacht eerst 20 dagen af om te zien of de auto nog gevonden wordt. Daarna treed de schade-expert naar voren. Alles, maar dan ook echt alles waar de verzekering om vraagt is in de auto achtergebleven (behalve deel III) Gelukkig heeft de garage beloofd om alle gegevens die zij nog in hun bezit hebben (inclusief een kopie van deel I en II) op te sturen.

Weer een kostbare les geleerd

Advertenties

0 gedachten over “Diefstal…vervolg

  1. Als ik je een advies mag geven. Vraag alvast aan de garage of ze op schrift willen zetten wat volgens hen de werkelijke waarde van de auto is. Anders gaat de verzekering uit van de dagwaarde en vaak nog minder. Dan is die discussie bij voorbaat weg.

  2. Oja, dit is verschrikkelijk. Ik heb zelf het volgende gehad. Dag 1, auto weg…politie gebeld: belt u eerst maar naar parkeerbeheer. En daar stond ie. Weggesleept. Bak geld en terug was de auto.
    Dag 3, auto weg. Wij parkeerbeheer bellen. Maar nee, toen was ie echt gestolen. In xc3xa9xc3xa9n week! De politie vond ‘m in elkaar gereden terug. Geval van joyriding. Ook niet leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s