Oefening baart…?

Morgen is dag drie van de vierdaagse kennismaking met ProVenueMax. Het duizelt me af en toe. Na mijn ochtenddienst ga ik nog een paar uurtjes naar Oostpool om de tot nu toe geleerde handelingen uit te proberen op het oefen programma. Aangezien ik (nog)  niet weet hoe ik  kan controleren of het ook allemaal wel klopt voel ik me een beetje als een dolende in een woestijn. Nog twee hele woensdagen kan ik mijn vragen afvuren op de instructeur, daarna sta ik er alleen voor . Nou ja, er is een helpdeskxe2x80xa6Here sta me bij

Er staan (misschien) nog een paar veranderingen op stapel waar ik het nu nog even niet over ga hebben.

Ik zou zomaar roet in mijn eigen eten kunnen gooien.

Advertenties

0 thoughts on “Oefening baart…?

  1. Klinkt spannend, Marloes, maar ik hou me in en ga niet vissen 😉
    Succes en sterkte, maar komt vast goed, ook de moeilijkste programma’s zijn gewoon door mensen bedacht, gewoon veel mee werken, dat leert het beste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s