Godzilla

U zou misschien kunnen denken dat ik iets te vaak bij mack over de vloer kom, maar ik kan u met de hand op mijn hart verzekeren dat hetgeen ik zodadelijk met u ga delen de  waarheid is en niets anders dan de waarheid.

Eergisteren heeft de man ontdekt dat onze tuinschuur niet meer van ons is, maar dat een enorm insect intrek genomen heeft. In eerste instantie dacht hij dat hij een muis lopen zag, maar het was een spin met giga afmetingen. Een vogelspin is er niets bij. Aan het plafond heeft zij een web gesponnen dat de dichtheid heeft van een klamboe en her en der hangen de uitgezogen overblijfselen van spinnen die, op zijn zachts gezegd, mij bij hun leven nachtmerries zouden bezorgen (als ik de slaap al zou kunnen vatten als ik wist dat ze ergens in mijn buurt rondkropen).

U zult natuurlijk om bewijs gaan vragen want ik begrijp best dat u twijfelt aan mijn verhaal, maar daar kan ik helaas niet aan tegemoet komen. Ik heb weliswaar een dappere poging ondernomen gisteren, maar telkens als ik de schuurdeur open verstopt het monster zich achter een oude plantenpot op de bovenste plank. Godzilla heeft overigens oerkrachten,want vanochtend stond de deur van het schuurtje (dat ik zeer zeker weten dicht had gedaan om haar het verhuizen naar mijn huis niet makkelijker te maken) op een kier.

Ik ben een hoop, maar niet levensmoe, dus die foto kunt u op uw buik schrijven.

Advertenties

0 thoughts on “Godzilla

  1. Ja, je begrijpt dat die foto noodzakelijk is ter ondersteuning van dit verhaal…kan de man die niet maken…
    (oh, marloes ik ben niet bang voor spinnen, maar hier zou ik ook niet gelukkig van worden.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s