Paniek

Het moet een moment van verstandverbijstering geweest zijn toen ik besloot mijn tweede baan aan te nemen. Wat ging er in hemelsnaam in mij om? Een kassa bedienen kan elke gek, zal ik gedacht hebben. Bedienen misschien wel ja, maar nadat ik vandaag de hele dag instructies in het beheer van het programma gekregen heb en er nog 3 van zulke dagen volgen begint het mij toch langzaam te duizelen. Modules, rechten toewijzen (of juist niet), toegangscodes, formules. Er kwam geen einde aan. xe2x80x9cDocumentatie goed doorlezenxe2x80x9dzei hij xe2x80x9cen als het even kan ook alvast hier komen oefenen.xe2x80x9d Ik ben bang dat ik al niet eens meer weet hoe ik een pc opstarten moet.

Advertenties

0 thoughts on “Paniek

  1. Het vliegt je even aan, dat is duidelijk. Ach, M, dat is toch altijd als je met iets totaal nieuws te maken krijgt? Je moet gewoon even wennen en over een week of wat lach je er om. Dan kun je je niet eens meer voorstellen dat je er rode vlekken van hebt gekregen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s