Uit

Hier zijn de scholen weer begonnen en dat is te merken. Bussen rijden ineens weer om de 10 minuten. Voetgangers op het zebrapad moeten weer rennen voor hun leven en als het kan rijden de heren (dames misschien ook wel) dan ook nog net door het rode licht bij de oversteekplaats omdat ze persxc3xa9 op tijd op hun werk willen verschijnen. Gewoon eens wat vroeger je nest uitkomen en ruimschoots op tijd de deur uitgaan is zo uit tegenwoordig.

Advertenties

0 thoughts on “Uit

  1. In de Achterhoek duurt het nog ene weekje voor die ellende begint. Hier hangen ze door de stad heen spandoeken op, dat de scholen weer zijn begonnen. Ik geloof, dat de slogan is; Vaart minderen, spaart kinderen, maar dat weet ik volgende week zeker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s