Minpuntje

Het was zoxe2x80x99n typische, dertien in een dozijn, zondag. Later op dan normaal, weinig kinderen aanwezig dus vooral rust in huis. Geen gepiep van telefoons, geen trap op trap af geren en geen gegil van zoon nummer een naar dochter om nu eindelijk haar klep eens dicht te houden. Haar zangoefeningen brengen hem nog wel eens aan de rand van de waanzin.

Een luie rustige zondag en mooi weer. Warm genoeg om mouwloos de hond uit te laten en om op blote voeten naar de schuur aan de voorkant van het huis te lopen. Een zondag zonder veel ophef. Een klein minpuntje, een minuscuul smetje op een anders vlekkeloze dag. Ik kijk vanuit mijn keukenraam nog steeds tegen die %$@&)*&%@!^* caravan van de buren aan. De man en ik kunnen het niet eens worden wie ze nu eindelijk eens op dit onbeschofte gedrag gaat aanspreken.

Ik ben dus niet de enige in dit huis die conflicten vermijden wil

Advertenties

0 thoughts on “Minpuntje

  1. Ik kan me voorstellen, dat je caravans haat. Het lijkt wel of de mensen met hun caravan willen pronken door die zo lang mogelijk in de straat te zetten. Maar meestal worden ze kwaad als je er iets van zegt. Bedenk maar, dat het niet voor eeuwig is, want ze sleuren straks dat ding wel door Europa heen.

  2. Ha ha die Mack. Het is ook een manier van het te bekijken. Ik denk dat ik nog een tijdje bij problemen ga denken: ‘Hoe kijken ze er in Botswana tegenaan?’

    @Mack: dank je.

    Marloes: het beste gewenst!

  3. Allereerst Marloes een korrektie: Voor caravan voortaan het woord SLEURHUT gebruiken. Dat onding dat s’zomers onze wegen teistert, maar nog erger dat na gebruik net als bij bespiegelaar voor de deur,wekenlang geparkeerd blijft.Een ergernis eerste klas !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s