Zaadz

ZaadzThe quick version of what we’re gonna do: build THE most inspired community of people in the world… Imagine social networking with a purpose, a community of seekers and conscious entrepreneurs circulating wisdom and inspiration and wealth and all that good stuff. Fun fun fun.

The Team. You (& Your Friends). Yes, you. The leader. The inspired soul. The one who cares. Who knows life is about more than just you. More than the 9-5. The house and the car. The conditioning. The blah. It’s to be lived. Fully. In spirit. In love. In service. In celebration. (You’ve already swallowed the red pill, so let’s go…)

Veel van mijn lezers zullen het te xe2x80x98zweverigxe2x80x99 vinden, maar aangezien ik denk dat je als individu ergens moet beginnen om verandering in gang te zetten lijkt dit me een geschikte plek om te beginnen. Mijn aanvraag is al verstuurd.

Gevonden bij SmaRts, die niet voor niets zo heet, blijkt wel weer

Advertentie

0 gedachten over “Zaadz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s