Lief klein konijntje

Konijntje

Voor dit exemplaar zal nooit gezongen worden ben ik bang. Deze zomer heb ik hem al een paar keer zien zitten aan de rand van het sportveld. Mijn pogingen om hem te lokken zijn op niets uitgelopen. Dichterbij dan op deze foto kan ik niet eens komen.

Welke vader of moeder zou dit op zijn/haar geweten hebben of is het misschien toch een speling van de natuur?

Advertentie

0 gedachten over “Lief klein konijntje

 1. nee hoor, dat is een gedumpt konijn, hij zal het wel niet lang maken, met dat wille bontje valt ie teveel op, mijn Snobbel had hem allang een kopje kleiner gemaakt.
  In een park in Amsterdam-West zag ik alle kleuren konijnen, gedumpte dieren vermengen zich met wilde exemplaren.

 2. Tja … dat zal idd wel een dumpkonijn zijn. Kijk maar eens op http://bunnybin.web-log.nl , daar zit het vol met dumpkonijnen.
  Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich verantwoordelijk voelen voor hun nijnen en ze naar een knijnenhotel brengen in de vakantie.
  Over het algemeen overleven huiskonijnen niet lang in de natuur.

 3. Flappies kunnen toch gewoon de benen nemen? en dat er dan een zielig kindje in de struiken naar gaat zoeken? Vorige kerst nam mijn kip de benen (of eigenlijk: de vleugels, ze is niet gekortwiekt) leuke timing; wat zal de buurt niet over me gedacht en uitgeroepen hebben 😉
  oudjaarsavond zat ze ineens boven op haar rennetje te knikkebollen. Kon ik haar nog midden in de nacht gaan troosten toen de vuurpijlen kwamen. Maar in dat hok willen ho maar.

 4. @ Roos, ik krijg hem helaas niet te pakken. Zo gauw ik in zijn neusgaten verschijnt neemt ‘ie de poten..

  @ Marcella, dan is dit flappie wel erg ver van de bewoonde wereld terecht gekomen Marcella, er is in de wijde omtrek geen huis te bekennen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s