Straf

Collega S. heeft radio 4 ontdekt op de kleine draagbare radio die hier vaker in de kast, dan naast mijn pc stond. Wij blijken beide beter op klassiek te werken dan op welke andere muzieksoort dan ooit. Gisteren ging er bij xe2x80x98Licht op 4xe2x80x99 iets mis. Halverwege het programma was het even stil om enkele seconden later opnieuw te beginnen. Met opnieuw bedoel ik dan ook van voren af aan. Geen punt, want er zaten prachtige stukken van Shostakovitsh bij.

Vandaag kregen de luisteraars de reden te horen. De presentator was een dag afwezig en de uitzending was vooraf opgenomen en op computer vastgelegd. Helaas, toen er iets mis ging kon de aanwezige technicus alleen maar lijdzaam toezien. De presentator bedankte vanochtend iedereen die had gereageerd op dit kleine malheur. Blijkbaar waren er ook minder leuke reacties, die hij beloonde met de opmerking: xe2x80x9cEr zijn wel ergere dingen in dit leven.xe2x80x9c

Hiervoor verdient hij wat mij betreft een staande ovatie. Mensen die zich druk maken om dit soort onbenulligheden zouden voor straf, 7 dagen lang, 24 uur per dag naar CNN en het journaal moeten kijken.

Advertentie

0 gedachten over “Straf

  1. Mijn vrouw werkt op de redactie die verantwoordelijk is voor die uitzending en heeft de reacties ontvangen en beantwoord. Ik zal je besparen wat de deftige Radio 4-luisteraars durven te schrijven. Maar ik ben gisteravond een half uur bezig geweest om haar weer vertrouwen te geven in de mensheid.

  2. Zo is er een keertje een buurman op me afgestormd. “Ik hoor je op de radio, maar ik zie hier wel mooi je auto voor de deur staan, wat een bedrog!”
    Afijn….beetje wereldvreemd, denk ik dan maar.

  3. Nou Marloes, dat is pas een straf met alle ellende in Libanon en Israxc3xabl. Klassieke muziek vind ik af en toe ook heerlijk rustgevend, bijvoorbeeld een mooie Italiaanse opera van Puccini.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s